قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اطلاعیه های دانشجویان تکمیلی / طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ)

طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ)

احتراما به پیوست بروشور طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) ارسال می گردد. این  طرح با محوریت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری  وزارت صنعت، معدن و تجارت و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و ستاد کل نیروهای مسلح اجرا  می گردد. هدف این طرح توسعه دانش بنیان بنگاهها از طریق بهره مندی  از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقاء سطح مهارت فارغ التحصیلان مشمول خدمت سربازی، تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه با هدف کاربردی شدن دانش و یافته های جدید علمی و فناوری اعضای هیات علمی دانشگاه، ارتقاء توان فنی  و مهندسی بنگاههای صنعتی، معدنی و تجاری  و ظرفیت سازی اشتغال می باشد.

این  طرح در سه بخش برای دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی را در بنگاههای اقتصادی بگذرانند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل به گرفتن پایان نامه های مساله محور دارند و اعضای هیات علمی که مایلند در قالب طرح پسادکترای صنعتی و فرصت مطالعات، انجام پروژه های مستقل و مشترک در بنگاههای صنعتی ومعدنی فعالیت نمایند اجرا می شود.

لذا طی مذاکرات بعمل آمده با ریاست محترم اداره آموزش،پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان کلیه اساتید محترم و دانشجویان  و دانش آموختگان گرامی این واحد دانشگاهی می توانند با عضویت در این سامانه به آدرس http://www.iranetop.ir از تسهیلات  این سامانه مخصوصا جذب طرح های برون دانشگاهی  و انجام پایان نامه های دانشجویی از طریق جذب توانمندی و حمایت مالی صنعت بهرمند گردند. خواهشمند است سریعا در این سامانه ثبت نام فرمایید.

پیوست بروشور طرح توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار

مطلب پیشنهادی

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

بدینوسیله به استحضار می رساند با توجه به اینکه کلیه امور پژوهشی پایان نامه ها …