تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
Language : FA |
خانه / اطلاعیه های دانشجویان تکمیلی / قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

بدینوسیله به استحضار می رساند با توجه به اینکه کلیه امور پژوهشی پایان نامه ها و رساله های ارشد و دکتری از طریق سامانه پژوهشیار انجام می پذیرد لذا:

۱-دانشجویان کارشناسی ارشدلازم است همچنان اطلاعات پایان نامه خود را در سامانه الماس نیز ثبت نمایند و مراحل دو سامانه الماس و پژوهشیار را همزمان طی نمایند.

۲-با توجه به اینکه کدپایان نامه و رساله دانشجو فقط از طریق سامانه پژوهشیار باید اخذ گردد لذا کلیه دانشجویانی که تاکنون کد نگرفته اند لازم است در سامانه پژوهشیار ثبت نام و مراحل را طی نمایند.

۳-با توجه به اینکه اخذ کد راهنمایی ومشاوره اساتید فقط از طریق سامانه پژوهشیار امکان پذیر است لذا اساتیدی که بعنوان اساتید راهنما ، مشاور و یا داور انتخاب شده و در واحد دانشگاهی پرونده ای ندارند و دارای کد CICT نمی باشند باید قبل از انتخاب ، اساتید محترم  مدارک خود را به اداره پژوهش ارائه تا مراحل اخذ کد و فعال نمودن آن انجام و سپس اقدام گردد.

۴-دانشجویان کارشناسی ارشد  که قبلا کد گرفته اند و شورای پژوهشی واحد آنها قبل از۱۳۹۸/۰۲/۰۱ می باشد لذا در سامانه پژوهشیار نیاز به ثبت نام نداشته و ملاک طبق روال قبل خواهد بود.

همچنین ببینید

جدول زمانبندی دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد در نیمسال دوم ۹۹-۹۸